Kommunala boenden stängs för besök

Åtgärd för att begränsa smittspridning av Coronavirus covid-19.

Med utgångspunkt från Folkhälsomyndighetens rekommendationer är alla kommunala boenden i Örkelljunga kommun stängda för besök, från idag onsdag den 11 mars. Detta gäller både allmänhet och anhöriga.

Åtgärden införs för att skydda de mest sårbara från risk att smittas.

Är du i akut behov av att besöka ett boende?

Kontakta i första hand ansvarig enhetschef på boendet, eller kommunens växel: 0435-55 000.

Läs mer om Coronavirus covid-19

På 1177.se finns information från sjukvården och hur du kontaktar vården vid misstanke om smittalänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19 ochlänk till annan webbplats

Informationsmaterial till resenärer, skolor och förskolor om covid-19länk till annan webbplats.

Information in English

You can find information in English and frequently asked questions about covid-19 on The Public Health Agency of Sweden’s website.länk till annan webbplats