Södergårdens lunchrestaurang tillfälligt stängd för allmänheten

Begränsning av besök för att skydda våra äldre från smitta.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar nu begränsning av besök vid landets äldreboenden, för att skydda de mest sårbara från risk att smittas av Coronavirus covid-19. Därför kommer lunchrestaurangen på Södergården vara tillfälligt stängd för gäster som inte bor i verksamheten.

Vill du besöka en anhörig på våra boenden?

Följ rekommendationerna från Folkhälsomyndighetenlänk till annan webbplats för att på bästa sätt visa hänsyn till våra äldre. Om du är osäker går det också bra att kontakta boendet och fråga om du får komma på besök, innan du reser dit. Kontaktuppgifter till Socialförvaltningen.

På 1177.se finns information från sjukvården och hur du kontaktar vården vid misstanke om smittalänk till annan webbplats

På Folkhälsomyndighetens webbplats finns den senaste informationen om covid-19 ochlänk till annan webbplats

Informationsmaterial till resenärer, skolor och förskolor om covid-19länk till annan webbplats.

Information in English

You can find information in English and frequently asked questions about covid-19 on The Public Health Agency of Sweden’s website.länk till annan webbplats