Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13

Kommunfullmäktige den 24 februari behandlade fem motioner

Beslut togs bland annat om insynsskydd i idrottshallarnas duschutrymmen.

Samtliga beslut som tagits på Kommunfullmäktiges sammanträde kan du läsa om i Kommunfullmäktiges protokoll, som publiceras så snart protokollet är justerat.

I måndags hanterades bland annat följande motioner:

• Det beslutades att kommunen vid samtliga idrottshallar i kommunen ska ha infört extra insynsskydd i duschutrymmena, senast 2023. Detta för att öka elevernas trygghet.
  • En annan motion resulterade i att kommunen framöver kommer att informera fastighetsägare i kommunen om hur man kan agera för att få ner antalet kajor som stör i tätorterna.
  • Det fattades inget beslut om införande av så kallade "smarta farthinder" för att få biltrafikanter att sänka hastigheten. Motionen ansågs besvarad.
  • Budgetberedningen kommer under hösten att ta ställning till hur man genom kommunens regi kan införa en fritidsbank för utlåning av idrottsmateriel.
  • En motion om förändrad kost i skolorna avslogs.