Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag -torsdag 8-12, 13-16


Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Fortsatt fordonsbrist hos Skånetrafiken serviceresor

Uppdatering 4 februari:

Skånetrafiken serviceresor har fordonsbrist på grund av ett uppsagt avtal. Detta påverkar serviceresor och kapaciteten. Skånetrafiken serviceresor arbetar för att lösa situationen och ber om ursäkt för det inträffade.

Om möjligt ordna egen transport eller använd allmänna kollektivtrafiken

Skånetrafiken uppmanar dig som redan har en förbokad resa rekommenderar vi att se över möjligheterna för att ordna egen transport eller använda den allmänna kollektivtrafiken. Du har även möjlighet att nyttja ledsagare utan extra kostnad.

Situationen kan komma att påverka närtrafik och anropstyrd trafik.

Uppdatering 24 januari:

En direktupphandling är nu gjord och vi räknar med att allt ska vara på plats i månadsskiftet. Närtrafiken och anropsstyrd trafik fungerar som vanligt från och med 22 januari.

Skånetrafiken har just nu fordonsbrist på grund av ett uppsagt avtal. I nuläget går trafiken som vanligt utan stora störningar.

Skånetrafiken försöker nu styra över resor till tider då det finns bättre kapacitet. För de kunder som redan har en förbokad resa rekommenderas att se över möjligheterna för att ordna egen transport eller använda den allmänna kollektivtrafiken. Kunderna har även möjlighet att nyttja ledsagare utan extra kostnad.

Kontakta kundtjänst Serviceresor på Skånetrafiken för mer information