Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Notstödet

Notstödet är en helt och hållet ideell förening, som aktivt arbetar för att stödja och hjälpa Örkelljunga Musikskolas musikelever.

Årligen anordnas olika aktiviteter som läger och konserter där eleverna får tillfällen att träna och skapa samhörighet med varandra under trivsamma förhållanden. Notstödet finns hela tiden med vid olika arrangemang. Antingen som ekono­miskt stöd och medverkar, eller med hjälp av föräldrar som fixar fika, grillar korv, plåstrar om, lyssnar, berömmer, vakar och bryr sig.

Notstödet, symbol

Ditt engagemang är viktigt!

För att kunna göra allt detta är det viktigt att vi får er föräldrars stöd och hjälp när det behövs bakas bullar, sälja fika, ställa upp och skjutsa, ställa iordning vid olika evenemang med mera. Så om du har lite tid över, hjälp oss gärna att stötta våra fantastiska elever som vi brinner för och som gör sitt yttersta för att leverera ljuv musik och vackra framträdande som gör att vi både får skratta och gråta av stolthet.

Notstödet söker alltid sponsorer och vi tar tacksamt emot tips som kan inbringa medel till vår kassa som våra elever kan använda till skojiga upplevelser med sina övriga elevkompisar.


Uniformer

Notstödet står för uniformer för både Paradorkestern. Du betalar 500 kr i deposition vid utlåning. Vid återlämnandet skall uniformerna vara tvättade samt ha knappar med mera påsydda.