• Välkommen!

Välkommen till Utbildningscentrum!

Ta med dina mål och dina drömmar

- vi tar dig ut i världen!

Vårt breda samarbete med föreningar, näringsliv, politik och kommunala verksamheter skapar goda lärmiljöer och spännande möjligheter.

Hos oss arbetar vi tillsammans för att göra utbildningen till det bästa för dig och dina kamrater. För oss är det viktigt att du får med dig kompetenser och förankring i yrket som ger dig goda förutsättningar på arbetsmarknaden.

Oavsett vilken sport du utövar så kan du utöva den inom ramen för vårt idrottsgymnasium. Vi har flera fördjupade samarbeten som gör att du kan spela fotboll på en hög nivå med Ekets fotbollsklubb, träna golf med instruktörerna på Woodlands eller utveckla ditt spel med handledning av e-sportscoacher. Nytt för i år är vår satsning på multisport!

Om musik är ditt stora intresse kan du kombinera det med din gymnasieutbildning. Utvecklas som musiker eller ta chansen och lär dig något nytt.

Är du aktiv i hundsport eller intresserad av att utveckla dina kunskaper om hund får du hos oss möjligheter till utbildning som går långt utöver vad en gymnasieskola själv kan erbjuda.

Samåkning

gång

Föräldramöte
Åk.1 gymn, IMyrk, IMpro, IMpre: 
28/9 kl. 17:30
InbjudanPDF

IM ind och  språkintroduktion:
19/10 kl. 17:00
InbjudanPDF


Gymnasiemässan
Besök vår monter på gymnasiemässan, Helsingborgs Arena den 11/11 mellan kl. 10-16.

 

Öppet hus
Lördagen den 25/11 kl. 10:00-14:00

Yrkesvux:
Industriteknik-inriktning CNCPDF


Skugga en elev!