Kontakta oss

Telefon:

0435-552 12 

E-post:

utbildningscentrum@orkelljunga.se

Besöksadress:

Kungsvägen 7, 286 34 Örkelljunga 


 


Dela

Ekonomiprogrammet - EK

Fordon

Ekonomiprogrammet är programmet för dig som är intresserad av entreprenörskap, marknadsföring och redovisning. Vi erbjuder en utbildning med ett internationellt fokus som är väl förankrad i det regionala näringslivet.

Våra inriktningar:
• Ekonomi
• Juridik

Praktisk erfarenhet, resor och studiebesök är viktiga och ingår i utbildningen. Vi har ett nära samarbete med företag både lokalt och internationellt. Hos oss får du möjlighet att jobba med företag i Sverige och andra länder med särskilt fokus på lokala företag och organisationer. Våra elever besöker Stockholm för att på plats studera de politiska institutionerna. Deltagande i EU-projekt görs för att konkret ge ett internationellt perspektiv. Skolan har ett väletablerat samarbete med Lagoa kommun och universitetet i Sao Miguel, Portugal där vi jobbar med skolor, universitet och företag.

Skolan har ett etablerat samarbete med Forza of Sweden och Ung företagsamhet (UF). Vi har också ett nära samarbete med partnerskolor, universitet och föreningar lokalt och internationellt.

Efter vår ekonomiutbildning kan du gå vidare till högre studier eller ge dig ut på arbetsmarknaden som anställd eller som egen företagare.