Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Multisport

Är du nyfiken på nya utmaningar? Gillar du att utvecklas samtidigt som du får pressa dig till det yttersta i olika fysiska moment? Lockar din individuella prestation mer än lagidrotter? Gillar du att röra dig utomhus?
Då är Örkelljunga gymnasieskolas multisportsprofil ett bra val för dig!

Mutisportsprofilen är ett bra alternativ för dig som vill läsa på ett vanligt program men samtidigt få möjlighet att utvecklas i multisport och få med detta i dina betyg. Totalt 200 p specialisering idrott ingår.

Du som går vårt idrottsgymnasium med multisportsprofil läser tillsammans med alla andra elever på något av våra program men du har multisportsträning två tillfällen/vecka. Utöver träningen läser du också idrottsteori som bland annat innefattar träningslära, skador, kost och näring och mental träning.

Hos oss får du testa på en mångfald av uthållighetsidrotter såsom löpning, orientering, mountainbike och skidåkning. Det sker under organiserade former oavsett din tidigare kunskap i dessa grenar och vi använder teknisk pulsmätningsutrustning. Vi hoppas att du utvecklas både psykiskt och fysiskt hos oss och framförallt att du har roligt.

Som pricken över i:et tänker vi även att du tar dig an nationella tävlingar under skoltiden tillsammans med oss.

En populär bonus är mountainbiken du får av skolan till träningen.