Träffa Caroline Seger

Gratis sportlovsaktivitet för barn och unga!

Inspireras av Caroline Seger, Sveriges mest meriterade landslagsspelare i fotboll. Caroline kommer att berätta om vad idrotten och föreningslivet har betytt för henne och varför det är så viktigt att vara med i någon förening på sin fritid. Dessutom kommer det finnas ledare från Ekets GoIF, ÖIF, ÖVK m.fl. för att prata med Caroline och svara på era frågor.

För barn och unga och deras viktiga vuxna. Du behöver inte vara med i någon förening. Biljett behövs. Hämta din gratisbiljett på www.tickster.comlänk till annan webbplats. För frågor kontakta Bengt Andersson på tel: 0708-85 54 30 eller e-post: adv.bengt.andersson@outlook.com. Begränsat antal platser.

Datum: 17 februari

Tid: 18.30-20.00

Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM Örkelljunga

Arrangör: Ekets GoIF, Örkelljunga IF, Örkelljunga Volleybollklubb, Örkelljunga kommun