Georg Riedel & Mattias Ståhl

En Musikriket-konsert

Riedel & Ståhl är duon som får lyssnarna att glömma vem som spelar för att istället låta sig fyllas av musiken. Georg Riedel blev 2019 års vinnare av Jazzkatten som årets kompositör och han är för evigt förknippad med Astrid Lindgrens mest älskade sånger. Han är också en legendarisk jazzbasist, inte minst genom skivan ”Jazz på svenska” ihop med pianisten Jan Johansson.

Tillsammans med högt meriterade Mattias Ståhl, en av Sveriges främsta utövare på vibrafon och marimba, bildas en duo på lika villkor med melodier komponerade av Riedel. Musiken beskrivs som stridslysten, rolig, tydlig och överraskande.

Läs mer på www.mattiasstahl.comlänk till annan webbplats

Konserten börjar 19.00, Musikskolans Klubblag agerar förband från kl. 18.30.

Datum: 16 april

Tid: 18.30-20.30

Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM Örkelljunga.

Biljetter: 100 kr/person, upp till 18 år går in gratis. Köp biljetter på www.tickster.comlänk till annan webbplats eller på Örkelljunga bibliotek. En serviceavgift på 10 kr/köp tillkommer på biblioteket.

Arrangör: Örkelljunga kommun och Musik i Syd.