Visning av Sven Hjalmarsons fotosamling

Gösta Imberg visar bilder ur Sven Hjalmarsons fotosamling

En riktig guldgruva för de som är intresserade av gamla lokala bilder. Hjärtligt välkomna på visning!

Du vet väl att du kan ta del av kommunens fotosamling hemifrån! Kultur- och fritidsnämnden i Örkelljunga har förvärvat och även fått ett stort antal fotografier genom åren. En del av dessa foton finns inlagda i en digital fotosamling. För närvarande finns det ungefär 10 000 foton inlagda. Det finns möjlighet att söka efter bl.a. platser, personer, byggnader eller specifika händelser. Kanske finns bilder från din egen tid i Örkelljunga? Den digitala fotosamlingen hittar du på http://orb.kulturhotell.se/länk till annan webbplats. Kontakta gärna Örkelljunga bibliotek på 0435-550 55 om du har frågor.

Gratis. Ingen anmälan. Välkommen!

Datum:

tisdag 25 februari