Soul med Laila Adéle & Carine E. Nilsson

Soul med Laila Adéle & Carina E. Nilsson

I vår kommer en riktig superduo till FORUM! Laila Adéle tar med sig Carina E. Nilsson på piano och bjuder på en magisk föreställning i Sparbanken Boken Blackbox.

Laila Adèle besitter en av Sveriges absolut starkaste soulröster och har kallats för både ”soulgudinna” och ”lill-Aretha”.

Hon har bland annat tävlat i Melodifestivalen, varit sidekick till Tomas Ledin i hyllade krogshowen ”Skarpt läge”, samt headlineat den egna showen ”The Amazing Soul & Gospel Brunch” på Ystad Saltsjöbad.

Carina E Nilsson hade sitt första framträdande som pianist vid tre års ålder och har allt sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid.

Med drygt 6.000 spelningar i bagaget och ca 250 spelningar om året kan man nog utan att överdriva säga att hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.

Datum: 25 mars

Tid: 19:00