En magisk afton med Tobias Chilli & Jozima

Akrobatik, jonglering och magi med Tobias Chilli & Jozima

Förbered er på en kväll full av överraskningar. Volter och akrobatik blandas med magi och fingerfärdighet. En föreställning med Tobias Chilli och Jozima av hög kvalitet.

Tobias Chilli är en akrobatisk trollkarl med erfarenhet av många föreställningar och ett flertal framträdanden i tv-programmet "Talang". Med sin show har han bland annat vunnit pris som "Sveriges bästa underhållande show".

Trollkarlen Jozima är en av södra Sveriges bästa barn & familje underhållare med över 30 års erfarenhet. Han trollar för både barn & vuxna i alla åldrar och vid alla tillfällen. En magisk underhållning för alla tillfällen, en garanti för succé !

Datum: 13 februari

Tid: 19:00

Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM

Arrangör: Örkelljunga Kommun

Biljetter: Ticksterlänk till annan webbplats eller Örkelljunga Bibliotek (en serviceavgift på 10 kr/köp tillkommer på biblioteket).