Jubileumskonsert med Rickard Söderberg

Rickard Söderberg leder oss genom några av de stora musikallåtarna, de pampigaste operakörerna och de mest kända visorna som framförts under teatern 75 år.

Med på turnén är fyra unga sångare och två musiker. I en och annan sång räcker inte Rickard & Co till – då måste publiken stötta och ta ton! Fullständig information kommer på Örkelljunga Riksteaterförenings Facebook- och hemsida och i Evenemangskalendern på orkelljunga.se under fliken Uppleva och göra.

Datum: 1 november

Tid: 19:00-21:00 (dörrarna öppnas 18:00)

Plats: FORUM Örkelljunga, Sparbanken Boken Blackbox

Biljetter: från 75 kr. Förköp på tickster.comlänk till annan webbplats eller på Örkelljunga bibliotek (en serviceavgift på 10 kr/köp tillkommer på biblioteket).

Arrangör: Örkelljunga Riksteaterförening, Malmö Opera och Örkelljunga kommun