Bitar av Owe

Svängigt och halsbrytande med Owe Thörnqvists klassiska låtar

Ett sanslöst sväng utlovas när klassiska sånger av Owe Thörnqvist, med tillhörande halsbrytande texter, tas om hand av tre rutinerade musikanter med rötter i allt från visa och folkmusik till pop och schlager.

Owe Thörnqvist sägs vara den första som gjorde rock på svenska, men här ges prov på hela hans musikaliska bredd, från ren och skär bonnnarock till gammeltjo, blues och finstämda jazzballader.

Medverkande: Keith Deling (sång, gitarr, klarinett, concertina & banjo), Anders Norberg (sång & kontrabas), Christer Ågren (sång, gitarr & mandolin)

Datum: 20 oktober

Tid: 19:00 (insläpp från 18:00)

Plats: FORUM Örkelljunga, Sparbanken Boken Blackbox

Biljetter: Gratis. Ordna din biljett på tickster.comlänk till annan webbplats eller på Örkelljunga bibliotek.

Arrangör: Örkelljunga kommun