Rekryteringsträff med McDonald's

Enheten för Arbetsmarknad och Integration i Örkelljunga kommun samarbetar tillsammans med McDonald’s i syfte att kunna erbjuda dig som arbetssökande möjlighet till anställning.

Förra året fick 29 personer anställning genom den rekryteringsträff som annordnades av Örkelljunga kommun och McDonald’s. Vi hoppas fortsätta på förra årets succé och ordnar därför en till rekryteringsträff. McDonald’s vid Skåneporten söker nu flera nya medarbetare med möjlighet till fast anställning. För att kunna söka en tjänst på McDonald’s måste du vara minst 16 år.

Vill du veta mer?

Kom till rekryteringsträffen! Om du är intresserad av att bli en medarbetare på McDonald’s är du välkommen till rekryteringsträffen den 13 februari klockan 13:00 - 17:30.

På plats kommer det finnas representanter från McDonald’s och kommunen. Ta med giltig legitimation, ditt CV och personligt brev för ansökan.

Välkommen!

McDonald's rekryteringsträff

Plats: FORUM, Sparbanken Boken Blackbox Tid: Drop-in mellan klockan 13:00 - 17:30 Datum: Onsdag 13 februari Kom ihåg: legitimation, CV och personligt brev!