Teatersamtal om Pippin, med Lars Walldov

Teatersamtal: Om musicalen Pippin med flera verk av Stephen Schwartz:
En föreläsning kryddad med sång och musik
(Teaterfika 35 kr kl. 18.30)

Förutom fakta och anekdoter kring Pippin och dess kompositör, presenterar Lasse andra berömda verk av Stephen Schwartz, Pippin, som skrevs 1972, berättar historien om den unge prins Pippin som är förvirrad över tillvaron och försöker finna meningen med livet på alla möjliga sätt. Det hela blir en storslagen show med dans, akrobatik och galna upptåg.

Lasse Walldov är hängiven scenisk musik sedan unga år. Han har skrivit en otrolig mängd artiklar kring sina specialområden, agerat som konsertpresentatör och hållit hundratals föredrag. Han undervisar också på teater- och dansskolor.

Från 18.30 serveras fika till självkostnadspris 35.- Alla som vill ha fika måste anmäla sig senast den 10 april per e-post till Christina Friström, per telefon till Felicia Campbell eller Christina Carlsson.

Fri entré! Alla är hjärtligt välkomna!

Datum: 12/4
Plats: Sparbanken Boken Black Box, FORUM Örkelljunga
Arrangör: Örkelljunga Teaterförening i samarbete mellan Malmö Opera, ABF och Örkelljunga kommun.