Badplatsens dag

Kom och plaska loss med oss!

Starta sommarlovet med en härlig dag på stranden fylld av föreningsaktiviteter, hoppborgar och bad.

Program:
IFALL har cirkusaktiviteter, scouterna håller i friluftsaktiviteter, Rodd & kanot anordnar en tipspromenad, det finns möjlighet att testa på att fiska, hos Örkelljunga Outdoor och Simklubben Näcken kan du prova på mountainbike på deras egenbyggda bana, Räddningstjänsten är på plats och informerar om vattensäkerhet och Örkelljunga Baptistförsamling Korskyrkan har barndans och lekar.

Biblioteket flyttar ut denna dag och finns på plats mellan kl 11:00-14:00 med pop-up biblioteket och Skaparbibblan. Vi tar med oss lite godbitar till stranden som också går att låna! Observera att det innebär att Kulturhuset inte är öppet den dagen.

Samt bjuder Örkelljunga kommun på korv och dricka!

Datum: 16/6
Samlingsplats: Mammas vik, Örkelljunga