Vandring på Smedhultamossen

Örkelljungabygdens Natur bjuder in till vandring

Denna vårdag hoppas vi på starka upplevelser ute i ett omväxlande myrkomplex. Denna naturtyp hör till det som kännetecknar stora delar av kommunen. Kanske kan tuvullens tidigt uppstickande blommor visa på om det finns några skogshöns i trakten. En fåtalig stam av både orre och tjäder brukar noteras från området. Samling vid Netto kl. 08.00. Glöm inte kikare, fika och stövlar. Ansvariga Patric Carlsson och Janne Johansson.

http://www.orkelljunganatur.se/länk till annan webbplats

Datum: 25 mars
Tid: kl 08:00
Plats: Samling vid Netto, Örkelljunga
Arrangör: Örkelljungabygdens Natur

Till våra programpunkter är alla välkomna. Du behöver inte vara medlem och det krävs inga förkunskaper. Vi delar på transportkostnaden, annars kostar det inget, om inte annat anges.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta då den som är ansvarig för respektive programpunkt.