Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Unik chans för unga entreprenörer i sommar

Starta eget företag i sommar!

Forza of Sweden driver konceptet UngDrive på uppdrag av kommunerna och ger ungdomar mellan 16-19 år som går första eller andra året på gymnasiet en chans att driva sitt eget företag under sommarlovet.

För dig som är intresserad

Starta eget i sommar – med hjälp av riktiga entreprenörer!
Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får deltagarna hjälp att driva och tjäna pengar ett eget företag under sommarlovet.

Så går det till
Den gemensamma satsningen UngDrive startar i juni med en fem dagar lång kick-off. Veckan innehåller inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla sin företagsidé. Under sommaren får de unga företagarna support och i augusti samlas deltagarna åter för mer inspiration och erfarenhetsutbyte, samt diplomering och prisutdelning.

Gör din ansökan på www.ungdrive.se

Mer information om konceptet samt formulär för ansökan finns på UngDrives webbplats www.ungdrive.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och mer information om Forza of Sweden finns på www.forzaofsweden.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.