Seniorbiljettbrevet saknade karta

Brevet med information om den nya seniorbiljetten kompletteras här med den saknade kartan.

Skånetrafikens byte av biljettsystem gör att de tidigare seniorkorten som kommunen erbjuder alla invånare över 70 år nu har bytts ut mot laddningsbara kort som kan innehålla flera olika biljetter, bland annat seniorbiljetten.

De nya korten skickades i dagarna hem per post till alla som fyllt 70 år och är folkbokförda i kommunen. Med korten följde ett brev med kortfattad information om biljetten. Brevet hänvisade till en karta som skulle tryckts på baksidan av brevet. Kartan föll tyvärr bort vid tryckning av materialet men nu kan du hitta den här (klicka på kartan för större bild):

Karta över Skånetrafikens busslinjer inom Örkelljunga kommun

Busslinjerna är oförändrade och den nya seniorbiljetten gäller för samma område som seniorkortet.