Nominera till årets kulturpris och ungdomsledarpris

Nu kan du nominera den eller de som du tycker ska få årets kulturpris och ungdomsledarpris. Nominera eller ansök senast den 30 april 2019. Priserna delas ut på nationaldagen den 6 juni.

Kulturpriset

Kulturpriset delas ut för att stödja och uppmuntra kulturell verksamhet i Örkelljunga. Priset kan delas ut till både enskilda personer och föreningar.

Kulturell verksamhet kan till exempel vara litteratur, musik, konst, konsthantverk, teater, film, dans, fotokonst eller andra jämförbara områden.

Nominera eller ansök till kulturpriset senast den 30 april via vår e-tjänstlänk till annan webbplats.länk till annan webbplats

Ungdomsledarpriset

Ungdomsledarpriset delas ut till den eller de som skapat en meningsfull fritidsverksamhet för barn och ungdomar i Örkelljunga kommun.

Nominera eller ansök till ungdomsledarpriset senast den 30 april via våra e-tjänstlänk till annan webbplats.länk till annan webbplats