Tack! Från avgående kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande, Carina Zachau

Tack!

Vid årsskiftet slutar jag som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Örkelljunga. Efter 12 år på denna post känner jag mig nöjd och oerhört glad och tacksam över att jag fått förtroendet under en så lång tid. Det är ett fantastiskt uppdrag och en stor ära att ha innehaft den högsta politiska posten i min egen hemkommun.

Mycket har hänt under den här tiden. Vi har fått en ny möteplats, Forum Örkelljunga, nya bostäder och bostadsområden, nya och gamla företag som har utvecklats och etablerat sig i Örkelljunga. Vi har planer som är igångsatta och som kommer att vara förverkligade under de kommande åren, en unik hälsoförskola och nytt äldreboende på Lycksta Äng.

Jag är stolt över såväl den spännande och roliga fysiska utvecklingen av Örkelljunga såväl som över den service och det viktiga arbete som utförs varje dag inom skolan, förskolan, äldreomsorgen och alla andra verksamheter av alla fantastiska medarbetare i Örkelljunga kommun.

Tack till alla invånare, företagare och andra samarbetspartners som jag mött under åren och som gjort mitt uppdrag så roligt och stimulerande.

Jag vill önska er alla lycka till i fortsättningen och passar på att önska er alla ett Gott Nytt År 2019!

Carina Zachau