Jennie Andersson ny socialchef

Jennie Andersson blir ny socialchef i Örkelljunga. Kommunstyrelsen tog beslut om att anställa Jennie onsdagen den 11 april.

Örkelljunga klocka

- Det känns spännande att börja jobba i Örkelljunga. Det finns ett stort engagemang och en vilja att utveckla verksamheten för att skapa den bästa servicen till kommuninvånarna. För mig är det viktigt att driva en verksamhet där alla känner en gemenskap och tillsammans jobbar framåt. Det kände jag i Örkelljunga, säger Jennie Andersson.

Jennie arbetar sedan 2010 som avdelningschef inom socialtjänsten i Laholms kommun. Med en grund i ekonomi med inriktning organisation och ledning och hennes erfarenhet av att arbeta inom socialtjänsten passar Jennie väl in i profilen som sökts för socialchef.

- Jag är väldigt glad att Jennie kommer att börja arbeta som socialchef hos oss, med sin erfarenhet och kompetens blir hon en viktig kugge i kommunens ledningsorganisation. Tillsammans med goda medarbetare inom socialförvaltningen ser jag framemot att verksamheten under Jennies ledning kommer att utvecklas på ett positivt sätt, säger Charlotta Kabo Stenberg, kommunchef.

Jennie Andersson tillträder sin tjänst som socialchef i Örkelljunga till sommaren.

Foto på Jennie Andersson