Årets medarbetare 2017 är utsedd!

Kommunstyrelsens ordförande Carina Zachau tillsammans med Helene Andersson som har blivit utsedd till årets medarbetare 2017.

Idag har vi fått den stora äran att presentera årets medarbetare i Örkelljunga Kommun 2017. Stort grattis säger vi till Helene Andersson, aktivitetsledare på äldreboendet Tallgården.

Det var en mycket glad och förvånad Helene som vi möttes av när kommunstyrelsens ordförande Carina Zachau och personalchef Staffan Roos idag kom och överraskade med en blomsterbukett under måndagsförmiddagen.

I hela 20 år har Helene varit anställd i kommunen och i år blev hon nominerad av såväl Tommy Sundblad, verksamhetschef, Linda Larsson, fysioteraput, Minette Jansson, biståndshandläggare och Sylvia Johansson, undersköterska på Tallgården.

Det var många fina motiveringar som gjorde att hon blev utsedd, en av motiveringarna är:
”Helene har med sin entusiasm hela tiden funnit nya och innovativa förslag för att förbättra vardagen för de boende på Tallgården. Kreativ idéspruta som vänder upp och ner på traditionella sätt att arbeta med aktiviteter inom äldreomsorg, vilket har gjort att kvalitén har höjts betydligt //…//”

Ytterligare en motivering är att Helene beskrivs som "en person som skapar guldkant åt många personer på Tallgården, åt såväl boende och personal. Med små medel trollar hon bort vardagstristessen och gör avbrott i vardagen.//…// En guldklimp, en idéspruta, en glädjespridare och att hon finns gör skillnad”.

Vi säger ännu en gång stort grattis till Helene!