"Örkelljunga Träffas" blev en succé!

I lördags var det äntligen dags för evenemanget "Örkelljunga Träffas" i FORUM Örkelljunga och med många besökare blev succén ett faktum.

"Örkelljunga Träffas" arrangerades som en del av Leaderprojektet ”Affärsresan” och
ägde rum i lördags i FORUM Örkelljunga.  Föreningen Örkelljunga Näringsliv och kommunen samverkade i arrangerandet av en eftermiddag där näringslivet, föreningar och offentlig verksamhet visade upp sina verksamheter. Omkring 1 700 personer besökte FORUM Örkelljunga under fyra timmar på eftermiddagen. Alla var bokstavligt talat supernöjda och gick med ett leende på läpparna. Uttrycket ”Örkelljunga Träffas” gick från ett namn till verklighet.

Kvällen avslutades med festligheter blandat med middag, dans, musik och prisutdelningar.

Vi vill tacka alla som var med och skapade denna fantastiska dag och som bidrog till att det belv en stor succé.

Krister Persson, Näringslivs- och turistchef
Örkelljunga kommun

Det var inte bara inne på mässan som det var full aktivitet även utanför fanns det saker att göra. Klätterväggen utanför Forum var även den mycket uppskattad.