Helt oväntat!

"Enkelt", "kostnadseffektivt", "oväntat" och ibland "tillfälligt" är ord som leder vårt projekt att skapa mer liv och intresse för Örkelljunga City.

Näringsliv & Destination, Kultur- & fritidsförvaltningen och Samhällsbyggnadsförvaltningen samarbetar för att skapa oväntade, enkla, kostnadseffektiva och ibland tillfälliga installationer och händelser på Sven Hjalmarsson plats i Örkelljunga City.

Kan vi på detta sätt få folk att le eller helt enkelt oväntat uppskatta något som görs eller händer så bidrar vi till ett trevligare city, säger Krister Persson Näringsliv- och Turistchef i Örkelljunga kommun.

Det nu utplacerade cykelstället är det första av årets händelser och fler kommer att äga rum från maj till december!