Information om driftsstörningar via SMS

Örkelljunga kommun kommer med början i april 2017 att informera dig som kommuninvånade via SMS om driftstörningar i ditt område. Med driftstörningar menar vi vattenläckor, avstängning av vägar, snöröjning, spolning av ledningsnätet, grävningsarbeten och liknande.

Detta gör vi för att snabbt nå ut till så många som möjligt av Örkelljunga kommuns invånare som påverkas av driftstörningen. Samma information kommer att finnas på vår webbplats.

Om du har en mobiltelefon, som är registrerad på adressen där du bor, kommer du automatiskt få informationer om driftstörningar via SMS. Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att registrera ditt mobilnummer eller e-postadress på sidan SMS-avisering. Industrier, fastighetsägare/vaktmästare till hyreshus kan även registrera journummer eller e-postadress på vår hemsida för att ta del av tjänsten.

Läs mer om vår SMS-tjänst på sidan SMS-avisering, där finns även vanliga frågor och svar.