Förlängt erbjudande om fiberanslutning

Äng

Örkelljunga kommun har sedan tidigare tecknat ett samverkansavtal med IP-only avseende fiber till landsbygden. Nu förlänger vi kampanjen!

Många boende har redan gjort sin beställning men IP-Only har valt att förlänga kampanjen så att de som ännu inte tecknat en fiberanslutning har möjlighet att göra det till ett förmånligt pris. Sista beställningsdag är nu 13 april 2017.

Hur beställer jag?

Du beställer enkelt på IP Onlys hemsida www.ip-only.se/portallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller genom att skicka beställningsblanketten du tidigare fått ta del av. Notera att denna information skickats ut till samtliga i området. Har du redan skickat in en beställning så behöver du inte skicka in en ny.

Har du frågor?

Ta kontakt med IP Onlys kundservice på tel: 0200-43 00 00 (vardagar 8:00-17:30) eller kundservice@ip-only.se.