Samverkansavtal med IP-Only

Äng

Örkelljunga kommun har tecknat ett samverkansavtal med IP-only avseende fiber till landsbygden.

Örkelljunga kommun har tecknat ett samverkansavtal med IP-only avseende landsbygden. Mer information finns på kommunens webbplats där du hittar svar på vanliga frågor om fiber, aktuell information och viktiga kontaktuppgifter.

Mer information och viktiga kontaktuppgifter finner du på.

www.orkelljunga.se/bredband

Öppet hus om fiber till landsbygden

Välkommen den 13 mars kl. 12.00-20.00 till FORUM Örkelljunga.

IP-Only bjuder in till öppet hus för att berätta mer om projektet och vilka vi är samt för att du ska kunna ställa frågor direkt till oss representanter från Örkelljunga kommun och IP-Only.

Inbjudan skickas även via post till samtliga i området. Kom den tid som passar dig bäst - ingen anmälan krävs.

Klicka här för att läsa inbjudan till öppet hus på FORUM ÖrkelljungaPDF