Landshövdingen besöker Örkelljunga kommun

Ejdern

Bostadsbyggande och integration av nyanlända diskuteras när landshövding den 23 februari besöker Örkelljunga kommun.

Under våren besöker landshövdingen, Anneli Hultén Skånes samtliga 33 kommuner och på torsdag den 23 februari kommer hon till Örkelljunga. Besöket är en fortsättning på den kommundialog Anneli Hulthén inledde i höstas, då hon bjöd in samtliga kommunledningar till diskussioner i Länsresidenset i Malmö.

­– Jag ser fram emot att få diskutera Skånes viktigaste utvecklingsfrågor med kommunerna. Skåne är ett län med goda framtidsutsikter. Men vi står inför stora utmaningar och dem måste vi lösa tillsammans i dialog mellan stat, kommuner och region, säger Anneli Hulthén i ett pressmeddelande från Länstyrelsen i Skåne.

På förmiddagen den 23 februari träffar landshövdingen Örkelljungas kommunledning och diskuterar integration, bostadsbyggande och landsbygdsutveckling. Därefter görs ett gemensamt besök till området Ejdern.

Läs pressmeddelandet härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster