Nyheter om fiber till landsbygden

Landsbygden

Är du intresserad av fiber och bor på landsbygden i Örkelljunga kommun?

Örkelljunga kommun har en målsättning att stötta fiberutbyggnaden i hela kommunen och när det gäller fiber till landsbygden så har Svenska Stadsnät AB lämnat in en ansökan till landsbygdsprogrammet hos Länsstyrelsen i Skåne.

• Är du intresserad av fiber till landsbygden? Gör en intresseanmälan
    För att ansökan om fiber till landsbygden i Örkelljunga kommun ska prioriteras på Länsstyrelsen i Skåne är det viktigt att vi får in så många intresseanmälningar som möjligt innan den 31 januari 2017. Din anmälan är viktig för att en utbyggnad ska kunna bli möjlig.

Gör en intresseanmälan till fiber på landsbygdenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

• Informationsmöte om fiber till landsbygden
    Den 17 januari kl. 18.00 hålls ett informationsmöte på FORUM Örkelljunga. Kom, lyssna och ställ frågor till Birgitta Krook från Svenska Stadsnät AB och kommunalråd Carina Zachau. Lokalen är begränsad till 150 personer, platserna till mötet kl.18.00 slut.
    Extrainsatt informationsmöte 17 januari kl.19.30 FORUM Örkelljunga - samma upplägg som ovan.

• Mer information om fiber till landsbygden
    Här hittar du mer information och svar på frågor om fiber till landsbygden