Årets medarbetare utsedd

Årets medarbetare 2016

Marita Jansson kokerska vid Rapphönans förskola, Utbildningsförvaltningen, har blivit utsedd till årets medarbetare i Örkelljunga kommun 2016.

Marita Jansson har varit anställd i kommunen i 31 år och arbetar som kokerska på Rapphönans förskola i Örkelljunga. Marita blev nominerad av Monika Ek, förskollärare vid Rapphönans förskola, med motiveringen;

"Maritas engagemang för att varje barn ska serveras näringsrik och god mat är något alldeles extra. Hon är påläst och nyfiken och ligger i framkant när det gäller god kosthållning för barn och att skapa goda vanor vilket bäddar för hållbar utveckling //...// Marita har dessutom en aldrig sinande ström av förslag för hur vi ska locka de svårflirtade att våga smaka och känna lust och glädje vid måltiden. Det finns alltid en lösning för att alla ska lämna matbordet mätta och nöjda. Maritas är barnens favorit, hennes glada humör och positiva inställning gör henne lätt att samarbeta med och hon är en mycket uppskattad kollega."

Personalutskottet beslutade på rekommendation av nomineringsjuryn att utse Marita till årets medarbetare. Idag överlämnande kommunalråd Carina Zachau och personalchef Staffan Roos beskedet och en blomsterbukett till Marita.