Örkelljunga kommun - en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom offentlig sektor

Utmärkelsen att vara Sveriges mest spännande arbetsgivare i Offentlig Sektor delas årligen ut till organisationer som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

I år placerar Örkelljunga kommun sig i topp 50 bland alla arbetsgivare inom den offentliga sektorn i Sverige. Karriärföretagen har sedan 2011 identifierat Sveriges främsta organisationer att arbeta på.

Karriärföretagen 2016 motivering för Örkelljunga kommun

"Örkelljunga kommun har genom högt engagemang, strävan efter utveckling och tillvaratagande på kompetens framgångsrikt skapat en Vi-känsla och arbetsglädje som genomsyrar organisationen. Lägg där till ett högt medarbetarengagemang och stolta medarbetare och det står klart att Örkelljunga kommun är en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare."

Du kan läsa mer om Örkelljungas placering på karriärföretagens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.