Vill ni starta filmförening?

I höst öppnar FORUM Örkelljunga där det kommer finnas fantastiska möjligheter till att visa film. Det bästa sättet att göra detta är med hjälp av en filmförening.

Tyvärr finns det ingen sådan förening i Örkelljunga idag, men det tänker vi ändra på. Fler föreningar som bedriver ny verksamhet är en målsättning för Kultur-och fritidsförvaltningen.

Därför riktar vi oss nu till den filmintresserade allmänheten i Örkelljunga med förhoppningen att hitta några som vill starta en filmförening.

Informationsträff

Vi bjuder in till en informationsträff där Kultur-och fritidsförvaltningen berättar om FORUM Örkelljungas möjligheter, samt informerar om hur enkelt det är att starta en förening. Vi kommer även berätta om vilka bidrag som är aktuella och hur lätt det är att visa bra film till en rimlig kostnad.

Så är du intresserad av film, kan tänka dig att starta upp en ny förening och därmed bidra till ökad kulturaktivitet i Örkelljunga, välkommen till:

Örkelljunga Kulturhus, tisdag 10 maj, kl. 18.00. Vi bjuder på fika!

För mer information och för att anmäla sig till informationsträffen, kontakta Örkelljunga kommuns föreningsutvecklare Mattias Persson, tel. 0435-550 39, eller på E-post till mattias.persson@orkelljunga.se.

Välkomna!