Årets medarbetare 2015 utsedda!

Årets medarbetare i Örkelljunga kommun 2015

Staffan Persson och Bengt Brink, båda fastighetstekniker på Samhällsbyggnads-förvaltningens fastighetsavdelning, har blivit utsedda till årets medarbetare i Örkelljunga kommun 2015.

Staffan och Bengt, som varit anställda i 13 respektive 9 år, blev nominerade av Stefan Andersson, Fastighetsingenjör vid Samhällsbyggnadsförvaltningen med motiveringen:

”Dessa två medarbetare gör ständigt insatser utöver det vanliga inte minst när det gäller våra projekt. De visar ett synnerligen stort engagemang i sitt dagliga arbete.”

Personalutskottet beslutade på rekommendation av nomineringsjuryn att utse Staffan och Bengt till årets medarbetare. Kommunalråd Carina Zachau, kommunchef Peter Andreasson, samhällsbyggnadschef Kristian Svärd, fastighetsingenjör Stefan Andersson och personalchef Staffan Roos överlämnade beskedet och en blomma till dem i morse.

De två medarbetarna bjuds också in till kommunfullmäktiges julsammankomst den 21/12 för en hedersbevisning.