Trygghetskampanj på området Högkullen

Trygghetsvandring

Passa på att lämna dina synpunkter och förslag på åtgärder som gör tillvaron tryggare för alla medborgare under vår trygghetskampanj den 11-18 november.

Vi genomför trygghetsvandringar för att få alla i Örkelljunga kommun, boende och verksamma i området, att träffas tillsammans för att samtala om hur tätorten kan bli tryggare och mer trivsam. Syftet med vandringen är att vi tillsammans ska utbyta tankar och funderingar samt kunna diskutera konstruktiva idéer.

Trygghetsvandringarna bemannas med tjänstemän, förtroendevalda och medborgare för att kunna se samhället från olika perspektiv. Medborgarna kan vara barn, vuxna i arbetsför ålder, äldre över 60 år och personer med funktionsnedsättning. Könsfördelningen ska vara jämn.

Vi vill ha dina synpunkter

Nu kan även du som inte är med och vandrar lämna dina synpunkter och förslag på åtgärder som gör tillvaron tryggare för alla medborgare. Från och med den 11 november till och med den 18 november kan du lämna dina synpunkter via ett formuläröppnas i nytt fönster eller en blankett som finns i receptionen i kommunhuset.

Tänk på att det endast är på kommunens mark som vi kan göra åtgärder. Du måste vara boende i Örkelljunga tätort och i denna undersökning är vi intresserade av området Högkullen.