ALOIS assistans flyttar huvudkontoret till Örkelljunga

Från och med 1 oktober flyttar företaget, som har över 90 anställda, in på Hässleholmsvägen i Örkelljunga.

Sedan 2012 har ALOIS assistans funnits i centrala Ängelholm. I takt med att företaget växer finns behov av större lokaler och nu flyttar de därför huvudkontoret till Örkelljunga där fler kontor och bättre möjligheter till lokaler finns.

ALOIS assistans anställer personliga assistenter åt deras kunder som har beviljats stöd enligt LSS efter beslut från Försäkringskassa eller kommun. Idag har ALOIS assistans drygt ett 20-tal kunder och ett 90-tal anställda assistenter. Upptagningsområdet är främst nordvästra och nordöstra Skåne men de har även kunder från södra Halland och Småland.

ALOIS assistans ägs och drivs av Lena Andersson tillsammans med områdeschefer och samordnare på respektive kontor. 2014 fick Lena Andersson utmärkelsen årets nyföretagare i Nordvästra Skåne.

I ett hus med utsikt över natursköna omgivningar har renovering pågått hela sommaren och den 1 oktober slår de upp portarna för ändamålsenliga lokaler på Hässleholmsvägen 79 i Örkelljunga.