Allhallen blir Forum Örkelljunga

I januari blev det klart att Örkelljunga ska få en ny idrottshall med blackbox, vilken fram tills nu har haft arbetsnamnet Allhallen.

Kommunstyrelsen beslutade att Allhallen ska heta Forum Örkelljunga. Detta namn signalerar möte och att det är en öppen plats för alla. Ordet forum betyder även att det är där beslut tas och att det är där man avgör saker – så som idrottsmatcher.

- Namngivningen av Allhallen är ytterligare ett viktigt steg på vägen, säger Kultur- & Fritidschef Andreas Meimermondt.

Parallellt med namngivningsprocessen och byggnationen pågår arbetet med att reda ut vilka verksamheter som ska ha sin hemvist i hallen samt arbetet med att titta på vilka evenemang som kan bli aktuella och hur de olika verksamheterna i anläggningen ska drivas.

- Efter årsskiftet ska vi börja planera för invigning och den första evenemangsperioden. Här hoppas jag att alla intresserade örkelljungabor hör av sig till oss på Kultur- & Fritidsförvaltningen med sina idéer, tips och förslag både på hur invigningen ska se ut och vilka aktiviteter som känns spännande att fylla hallen med långsiktigt avslutar Andreas.