Örkelljunga kommun på plats på Business Arena i Stockholm

Tillsammans med Familjen Helsingborg är Örkelljunga kommun på plats på Business Arena.

Mässan pågår 16-17 september och är en ledande mötesplats för beslutsfattare i fastighetsbranschen samt samhällsbyggarsektorn.

Vi vill knyta kontakter med investerare, riskkapitalister och människor som kan tänka sig att flytta hit. Detta är ett kontakttillfälle som vi inte har annars. Från tidigare år vet vi att arbetet med att träffa rätt människor ger konkreta resultat.

Läs intervjun med Christian Larsson, koordinator för Familjen Helsingborg, på Familjen Helsingborgs webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.