Varning för falsk vattenkontroll och låssmed

Vi har fått kännedom om att någon som utger sig för att jobba på kommunen ringt hem till medborgare och sagt att de ska komma och kontrollera vattnet i deras hem.

På samma sätt har vissa medborgare blivit uppringda av personer som utger sig vara från ett låssmedsföretag med syfte att komma hem till folk och byta lås. Personerna i fråga kör en mörk skåpbil.

Om du blivit uppringd av någon som vill kontrollera ditt vatten, ring till 0435-550 18 för att dubbelkolla om det verkligen är någon från kommunen som ringt dig.

Läs artikel från SR Kommunen varnar för falska vattenkontrollanterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster