Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Pressmeddelande

Örkelljunga kommun har utsett en ny kommunchef

Charlotta Kabo Stenberg

Charlotta Kabo Stenberg utsågs under onsdagens kommunstyrelsemöte till ny kommunchef i Örkelljunga kommun. Hon är för närvarande tillförordnad kommunchef i Örkelljunga kommun.

Charlotta Kabo Stenberg tillträdde tjänsten som tillförordnad kommunchef i september, ett uppdrag som pågår som längst till 31 januari 2017. Rekryteringsprocessen för ordinarie kommunchef har pågått under hösten och kommunstyrelsen utsåg igår den 2 november Charlotta Kabo Stenberg till kommunchef.

Det har varit en intensiv rekryteringsprocess med många kompetenta sökande, totalt 43 stycken. Vi välkomnar Charlotta som vår nya kommunchef i Örkelljunga, säger Carina Zachau, Kommunstyrelsens ordförande.

Charlotta Kabo Stenberg har en gedigen bakgrund inom offentlig sektor. Hon har tidigare  varit kommunchef i Osby kommun, förvaltningschef för utbildningsförvaltningen i Älmhult kommun och innan uppdraget som tillförordnad kommunchef i Örkelljunga var hon tillförordnad kommunchef i Älmhults kommun.

Jag är mycket glad att jag nu får möjlighet att fortsätta som kommunchef i Örkelljunga. Under de månader jag varit här har jag fått en väldigt positiv bild av kommunen. Det finns en härlig vilja i Örkelljunga och jag är imponerad över hur långt framme kommunen är i många frågor, säger Charlotta Kabo Stenberg.

Den 1 december 2016 tillträder Charlotta Kabo Stenberg sitt uppdrag som ordinarie kommunchef.

För mer information

Carina Zachau, Kommunstyrelsens ordförande
Tfn: 0435-550 06, 0734-35 50 06

Charlotta Kabo Stenberg, Tf. kommunchef
Tfn: 0435-553 50