Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

FORUM invigningen - en fullträff

Kö till FORUM. Foto: Fredrik Pragner

Invigningsprogrammet för den nya multiarenan sträckte sig över 8 dagar i september och programmet kan i korta drag beskrivas som en fullträff med hela 3600 besök.

Musik och innebandy stod på schemat under den första invigningshelgen. De stora dragplåstren var tenoren Richard Söderberg som uppträdde för ett fullsatt FORUM och även grammisbelönade singer-songwriter Sofia Karlsson, vars föreställning sålde ut på 7 minuter.

Kulturkväll, volleybollfest, barnens dag, rockfestival och turnéprmiär för Malmö Operas förställning Lucrezia Borgia lockade även många besökare under de följande helgerna. Totalt var det cirka 3600 besök på de 8 dagar som invigningen pågick och en dag besöktes arenan av hela 1100 besökare.

– Det är med en enorm stolthet som vi ser hur Örkelljunga har slutit upp bakom FORUM, säger Andreas Meimermondt, Kultur- och fritidschef. När vi planerade invigningsprogrammet hoppades vi på att kunna engagera så många föreningar, företag, organisationer och privatpersoner som möjligt och jag måste säga att de verkligen har svarat upp och visat engagemang!

Planeringen av fortsatta aktiviteter pågår nu för fullt och redan idag finns ett stort antal bokningar och förfrågningar kring kommande arrangemang. I höst kommer bland annat filmvisningar ske var tredje fredag och till våren kommer Malmö Opera tillbaka med nya produktioner. 

Publik

Ett fullsatt FORUM under Richard Söderbergs framträdande.

Richard Söderberg Foto:Fredrik Pragner

Den berömda tenoren Richard Söderberg

Helsingborg symfoniorkester

Helsingborgs symfoniorkester

Kulturkväll

Konstutställning under kulturkvällen. Foto: Ole Thoresen

Barnens dag

Barnens dag. Foto: Ole Thoresen

Rockfestival

Rockfestival. Foto: Ole Thoresen

Volleybollfest

Volleybollfest. Foto: Ole Thoresen