Oväntat i Örkelljunga city

Projektet "Oväntat i Örkelljunga City" ska bidra till en positiv centrumutveckling och syftar till att skapa mer liv och intresse för Örkelljunga City.

Näringsliv & Destination, Kultur- & fritidsförvaltningen och Samhällsbyggnadsförvaltningen samarbetar för att skapa oväntade, enkla, kostnadseffektiva och ibland tillfälliga installationer och händelser på Sven Hjalmarsson plats i Örkelljunga City. Händelserna kommer att äga rum från maj till december under 2017.

Läs mer i nyheten Helt oväntat

"Oväntat i Örkelljunga city-händelser"

Hittills har följande "Oväntat i Örkelljunga city-händelser" ägt rum:

12 juli
Del 4 i vårt projekt ”Oväntat i Örkelljunga City”. På temat "oväntat" ställer kommunen ut en röd bänk någonstans i centrala Örkelljunga. Bänken placeras inledningsvis vid ingången till Pinnåområdet men kommer att flyttas runt och dyka upp lite varstans.

16 juni
Del 3 i vårt projekt ”Oväntat i Örkelljunga City”. Street art-konstnären Tim Timmey har skapat ett verk som monterats på väggen mot systembolagets vägg i Örkelljunga centrum.

26 maj
Del 2 i vårt projekt ”Oväntat i Örkelljunga City”. Världspremiär för Örkelljungabakelsen på årets Örkelljungadagar!

9 maj
Del 1 i vårt projekt ”Oväntat i Örkelljunga City”. Gröna cykelställ på plats.